NINO Mini Melody Steel Tongue drum, White - NINO980WH

Lager
På lager
Pris
kr 549,00
NINO Mini Melody Steel Tongue drum, White - NINO980WH

 

Fra Nino Percussion kommer Mini Melody Steel Tongue Drum, med forhåndsstemte toner for både spilleglede for unge musikanter og lærere. Denne tromma, med en diameter på 5,5" kan spilles av hvem som helst, hvor som helst, uansett ferdighet. Flott for yngre barn som lærer om musikk, eller for lærere til å bruke som et signal for å samle et klasserom. Den forhåndsstemte skalaen betyr at det ikke finnes feil toner, og lyden er myk og beroligende (som en myk ståltromme). Inkluderer to myke gummikøller for en full og rolig tone.

• Materiale: Stål.
• Stemming: C5, D5, E5, G5, A5, C6.
• Miniatyr Steel Tongue Drum 5,5".
• Forhåndsstemt skala.
• Spill hva som helt uten "feil" toner.
• Skaper en myk og beroligende tone.
• Bag og et par gummikøller er inkludert.


NINO® Percussion:
Å få lære seg å spille et instrument og skape musikk i sin tidlige barndom gir næring til mange ting. Som f.eks oppfatning, motorikk og evnen til å lære og beholde informasjon. Å skape musikk bygger også opp selvtillit og sosiale evner. Dette er evner som gir fordeler lenge etter barndommen. NINO® Percussion tilbyr et enestående utvalg av musikkinstrumenter designet spesielt for barn. Instrumenter som mer enn gjerne møter dagens krav i den tidlige musikkutdannelsen i barnehagen og på grunnskolen. Det er viktig å poengtere at NINO® Percussion ikke er leker. Dette er ordentlige musikkinstrumenter, designet med tanke på sikkerhet, holdbarhet, tiltrekkelse og funksjon. Og viktigst av alt er at de høres riktige ut og er musikalske. Faktum er at den eneste forskjellen mellom NINO® Percussion og tilsvarende instrumenter for voksne, er form og farge.
Disse tiltalende og behagelige kreasjonene har alle blitt designet i Tyskland. Uansett om du utøver musikk alene eller i en gruppe så er funksjonaliteten og lydkvaliteten på NINO® Percussion instrumentene så god at de er et opplagt valg for barn og ungdommer, samt for deres lærere.

Varenr.
NINO980WH
EAN
842960146172
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×