RC-505 Loop station BOSS

Lager
På lager
Pris
kr 5 775,00

Outstanding live performance for avant-garde loopers

Fem stereo spor med dedikerte kontroller

RC-505 har fem stereo phrase spor som kan spille samtidig, det største antallet noensinne i en BOSS Loop Station. Egne record/overdub/play- og stopp-knapper for hvert spor lar deg fange og kontrollere loop-performancer med fingrene, og dedikerte volumfadere lar deg mikse loop-nivåene mens alt spiller. Hvert spor kan ha sitt eget playback modus (multi, single, one-shot, reverse etc.) og settinger for tempo synkronisering. Dette gir et ubegrenset spekter av kreative muligheter i looping.
 
Kraftig innebygget effektseksjon
Med RC-505s store utvalg av innebygde effekter, er det enkelt å forbedre lydene dine mens du opptrer. Input FX lar deg prosessere lyden mens du spiller inn loopen, mens Track FX brukes til videre proessereing på de innspilte frasene. Seks dedikerte på/av-knapper – tre for hver Input FX og Track FX – kan fylles med dine favoritteffekter, mens egne hurtigvalg-knapper lar deg tweake parameter som filter cutoff og effektmengde i sann tid. Med versjon 2.0 oppdateringer, kan de assignede effektene nå brukes samtidig, og nye tillagte effekttyper gir enda mer prosesseringsmuligheter å velge blant. Globale kompressor- og reverb-effekter er også tilgjengelig, perfekt for å polere ”total-lyden” til slutt.
 
Fraseminner og rytmer
99 phrase minner gir deg mulighet for å lagre track data, ulike playback- og effekt-settinger med mer. Mye brukte kombinasjoner av innstillinger kan lagres som User Set. Disse kan enkelt hentes tilbake, selv i ”kampens hete” mens du spiller inn. 85 forskjellige innebygde rytmer gir deg backing mens du spiller inn dine loops, med et stort antall ”skjeve taktarter” for avansert looping. Det er mulig å sende rytmedelen utelukkende hodetelefonutgangen på baksiden, for på den måten å få et dedikert og inspirerende metronomspor – kun i lyttingen. Med versjon 2.0 oppdateringen, er det også mulig å rute individuelle phrase spor bare til hodetelefonene.
 
Audio innganger og USB
RC-505 er utstyrt med et antall samtidige innganger, som gir deg mulighet for å spille inn og mikse en rekke ulike lydkilder mens du bygger opp loops. Det finnes XLR mikrofoninngang med phantom power, mono/stereo ¼” innganger for gitarer, synhter eller andre instrumenter og en mini-jack for å koble til smarttelefon eller en annen stereoenhet. Du kan koble datamaskinen din til via USB for å importere/eksportere WAV audio-fraser, perfekt for å arkivere looper, eller laste opp fraser for live backingtracks – eller lyder for trigging av samples. RC-505 er også et USB audio/MIDI interface, og dette gjør det enkelt å integrere den med musikk software for live-opptredener med laptop, audio innspilling, MIDI synk med mer.
 
Tilpasset Looping-kontroll
RC-505 lar deg sette opp spesialtilpassede kontroller for bruk i sann tid, som utvider dine påvirkningsmuligheter for looping og andre funksjoner ytterligere. Med versjon 2.0 oppdateringen kan du spesifisere opptil 16 ulike funksjoner og ha tilgang til disse, på forskjellige måter; Med kontroller på frontpanelet, ekstern expression-pedal eller fotbrytere og/eller ulike MIDI CC-beskjeder. Mange nye target-funksjoner er skreddersydd for bruk med fotkontroller, perfekt for loopende musikere som har hendene fulle med gitar, keyboard eller andre instrumenter. De 16 assign-kontrollene lagres med phrase minner, og gir deg mulighet for å lage og hente inn egendefinerte oppsett for ulike sanger og performance-situasjoner.
Varenr.
RC-505
EAN
21E8K0567
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×