Om Evasmusikk.no

Evasmusikk.no er en 100% norsk musikkbutikk. Vi har eget serviceverksted for gitar- og blåseinstrumenter hvor vi klargjør og kvalitetssikrer alle instrumentene før de sendes.

 

Evasmusikk.no og EVAS MUSIKK drives av treblåsmaker Eva Kristin Kjæreng som har tysk svennebrev innen musikkinstrumentmakerfaget. Svennestykket var en Bb-klarinett som ble bygget i 1998.  Eva har spilt i skolekorps siden 10 års alderen og spiller selvsagt fortsatt i korps, hun har gått på Toneheim, undervist elever og har dirigert skolekorps.  Eva har tidligere jobbet mange år på Norsk Noteservice med salg av korpsnoter og lærebøker. Mange av dere har nok møtt henne på utstillinger i forbindelse med forskjellige NM eller distriktsmesterskap for korps. Eva er en ekte korpsnerd og står klar for å hjelpe akkurat deg med å velge det rette instrumentet eller tilbehøret. Vi gir deg alltid 30 dagers åpent kjøp (se Betingelser) slik at du som kunde skal bli fornøyd. Riktig valg av instrument gir økt spilleglede. Korps er gøy!

EVAS MUSIKK, Evasmusikk.no
 tilbyr reparasjoner og service på ditt blåseinstrument/strengeinstrumenter. Vår styrke er fagkunnskap, god service og rask levering. 
 
Besøk vår fysiske butikk og instrumentverksted på Amfi Eidsvoll (se Kontakt for åpningstider og kart).
I den fysiske butikken kan du få hjelp til å velge riktig instrument, se på og prøvespille instrumentene. Vi har også et lydtett testrom hvor du kan teste instrumentene.

  23 27 JANUAR 2015 054.JPG 

januar 2015 059.JPG 23 27 JANUAR 2015 005.JPG
 
024.JPG  januar 2015 077.JPG

 23 27 JANUAR 2015 046.JPG høst 2014 136.JPG 


Tjenester
Evasmusikk.no leverer en totalpakke da vi tilbyr stell og pleie av ditt instrument, reparasjoner, salg av rekvisista, opplæringsmateriell eller nytt instrument. 

Med mange års erfaring innen reparasjon og instrumentmakerfaget føler vi at vi står godt rustet til å gi service, kjærlighet og pleie til akkurat ditt instrument. Vi garanterer kvalitet i alle ledd. Ta kontakt med oss og avtal tid for service og reparasjon for ditt instrument.


Velkommen til Evasmusikk.no

eva.jpg

Med vennlig hilsen
Eva Kristin Kjæreng
Musikkinstrumentmaker 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×