Akkordboka , Audun Molde

Lager
På lager
Pris
kr 305,00
 
Den ultimate låtskriverboka! Nesten ingen slike bøker handler om akkorder i populærmusikk, men det gjør denne boka. Her finner du musikkteori, litt gehørtrening, litt låtskriving, litt arrangering. Boken finnes også tilgjengelig som E-bok i iTunes Store.
Se produktbeskrivelse for mer info. Ønsker du å lese forord, intro og innholdsfortegnelse se under tilleggsfiler.
@audunmolde
 
Den ultimate låtskriverboka! Nesten ingen slike bøker handler om akkorder i populærmusikk, men det gjør denne boka. Her finner du musikkteori, litt gehørtrening, litt låtskriving, litt arrangering.
 
Denne boka handler om akkordprogresjoner og akkordforståelse. Den forklarer og viser musikalske strukturer og mønstre, med størst vekt på popmusikk. Den er ikke begrenset til et bestemt instrument, men kan brukes av alle som skriver, produserer eller utøver musikk og som vil ha bedre oversikt og et større repertoar av valgmuligheter. Akkordboka kombinerer innsikt fra harmonilære, musikkteori, gehørtrening, låtskriving og arrangering for å vise hvordan du kan bruke god akkordforståelse kreativt og oppdage flere muligheter.

Audun Molde er musikkviter, musikkformidler og talentutvikler. Han underviser og veileder låtskrivere, musikere og produsenter på Høyskolen Kristiania, og har gjennom flere år forelest om musikkbransjen på BI og undervist på Norges Musikkhøgskole. Han har skrevet flere bøker om musikk.
 
"Glimrende og lettlest runddans i akkordenes ballrom, sjansen er stor for at du blir en litt bedre låtskriver når dansen er slutt."
Jarle Bernhoft
 
"Harmonilære har for meg vært et effektivt redskap i kommunikasjon med andre musikere, spesielt i arrangering og i øvingssituasjoner. Den fungerer som musikkens verbale språk. Og som tidligere student av Audun, kan jeg med hånden på hjertet si at han kan sitt fag."
Sol Heilo
 
"Glimrende bok om akkorder og strukturer i popmusikk. Et godt kart og kompass for alle som ønsker å dykke grundig ned i låtskriverkunsten."
Askil Holm
 
"Perfekt bok for deg som vil lære grunnleggende ting som er nyttig for låtskriving og akkordvalg, kreativitet og arbeidstempo. Min første musikklærer tar deg igjennom veldig lærerike kapitler i denne boka."
Kent Sundberg
Varenr.
9788280891457
EAN
9788280891457
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×