Fuzz - spill rockegitar m/CD Solberg/Lundestad

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 205,00

Her er boka for deg som vil lære å spille rockegitar - rett på sak! Boka er ment som en inspirasjonsbok for deg som har tatt steget fra luftgitar via Guitarhero, eller for deg som går med et ønske å lære deg å mestre Smoke on the water og andre rockelåter. Er du gått lei, kan dette være boka som får deg til å fortsette å spille.

Boka er stort sett fri for teori, og er kun fokusert på spilling og praktiske råd om hvordan mestre dette. Samtidig får du noen tekniske tips og råd som du kan ha nytte til alle former for gitarspill senere. Noen hint om improvisasjon får du også på kjøpet. Fuzz er laget av suksessforfatterne Sven Lundestad og Tor Solberg som står bak en rekke lærebøker for gitar. A5 format

Fra forordet:
Kjære gitarist, i denne boka har vi valgt å presentere noen av rockehistoriens mest kjente temaer og "power-riffs" for deg. Skal du bli en skikkelig rocker, er det en god begynnelse å bli kjent med disse.Boka er tenkt som en inspirasjonskilde og spillebok, selv om vi også til en viss grad har med gode råd om teknikk, historikk og noe om gitarer, forsterkere etc.Vi anbefaler deg å lytte på CDen, din lærer:), og andre gitarister og være generelt nysgjerrig på å stadig lære mer og øke dine kunnskaper. Rock on!

Kjære gitarlærer, når du bruker denne boka i din undervisning, er det viktig at du spiller mye sammen med elevene. Du kjenner sikkert til det meste av materialet, men vi har notert låtene med både noter og tabulatur i den hensikt at du lettere har mulighet til å tilegne deg det stoffet som måtte være mindre kjent.Vi har bevisst valgt å styre unna besifring og grepsdiagrammer, for å konsentrere fokuset rundt solospillet. Det er imidlertid fint om du kan fylle ut akkordisk og lage en bakgrunn der du måtte finne at det passer. Noen av låtene er tenkt som samspill (tostemt) og du står selvsagt fritt til å gjøre mer av dette. Lykke til med undervisningen!

Varenr.
9788280891303
EAN
9788280891303
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×