NB: Lengre leveringstid i sommer - Les mer

Gitarkongen, Lundestad/Solberg

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 349,00

Den som kan traktere en gitar får ofte en kongestatus i vennekretsen og sosiale lag. Hyggen og gleden under en allsang blir dobbel, når den ledsages av et kult gitarkomp. Repertoarvalget i GITARKONGEN vil kunne tilfredsstille de fleste, fra låter med høy partyfaktor til de mer tilbakelente og stemningsfulle.

Du vil finne sanger av bl.a. Vamp, Elvis, Sting/Police, Stones, Johnny Cash, Supertramp, Creedence og mange fler.....gitarkompet (med spilletips) svinger fra det helt enkle, til der hvor selve kongen må vise hva han kan!

Fra forordet:
Skal du med rette kunne bære tittelen "Gitarkonge" finnes det en mulighet til å oppnå dette ved å spille gjennom denne boka. På alle låtene viser vi deg hvordan de skal fremføres, ved hjelp av detaljerte grepsdiagrammer (besifring) og tabulatur (tabs).

Sangene er håndplukket og spenner over ulike sjangre som vil appellere til både "nostalgisk mimring" og muligheter for å lære nyere hitlåter.
Arrangementene tar utgangspunkt i originalinnspillingene til de aktuelle artistene og dette er forklart på hver av sangene. Bruk gjerne medier som f.eks. Spotify når du vil spille sammen med originalene. Kronene øverst på siden forteller deg noe om vansklighetsgraden, men la deg ikke skremme av det. Ta utfordringen og lær mer om gleden ved å spille gitar!
God fornøyelse og lykke til som "Gitarkongen"!

Varenr.
9788280891211
EAN
9788280891211
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×