Hvordan spille moderne trommesett bok + CD Sandbakk

Lager
På lager
Pris
kr 365,00
Hvordan spille moderne trommesett bok + CD Sandbakk

Hvordan spille moderne trommesett er en grundig innføring i trommesettspill, hvor den grunnleggende ide har vært å presentere anvendbare og praktiske ting.
Ernst Wiggo Sandbakk

Fra bokas forord:
Etter å ha undervist trommeslagere i flere år, og underveis gransket markedet for aktuelt undervisningsmateriale, har jeg funnet at behovet for et norsk undervisningsopplegg for trommesett er stort. Dette har iverksatt meg med utarbeidelse av det materiale som nå foreligger.

Hvordan spille moderne trommesett er et undervisnings- opplegg som kan sammenfattes under følgende punkter:
· egner seg for nybegynnere.
· vil fylle tomrom hos den viderekomne
· egner seg til selvstudium
· kan brukes til undervisning. Den er lagt opp slik at den også kan følge Kjell Samkopf's utmerkede "Praktisk Trommeskole del 1A, 1B, og del 2".
· er et komplett opplegg for utvikling av koordinasjon mellom armer og bein.
· har naturlig progresjon. Starter med enkle rocke-takter som steg for steg utvikler uavhengighet og ferdigheter i notelesning.
· er en guide i dagens mest benyttede stilretninger. Presenterer de fleste typer rock, disco, shuffle, rocke-swing, jazz-swing, bossa-nova, samba, reggae, new-wave, punk, vispeteknikk, solo-øvelser samt en del tekniske øvelser.

Hvordan spille moderne trommesett er en grundig innføring i trommesettspill, hvor den grunnleggende ide har vært å presentere anvendbare og praktiske ting. Det meste av innholdet i denne boka vil før eller senere komme til nytte hos en ivrig trommeslager.

Varenr.
9790065135014
EAN
9788270931477
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×