Jeg spiller det jeg hører nr 1 + CD Mortensen

Lager
På lager
Pris
kr 309,00
Fløytebokserien "Jeg spiller det jeg hører" består av 4 bøker og er skrevet av Morten Mortensen, utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Dette er en ny og revidert utgave. Boka inneholder nesten 100 sider med øvelser, sanger, duetter, rytmeøvelser og har lydspor innspilt av våre beste studiomusikere. Det følger ikke med CD i nyere opptrykk av boken. Lydfilene er tilgjengelig digitalt på tjenester som Spotify/iTunes/Tidal osv.

Fra forordet:
Det er med stor respekt og ydmykhet overfor eksisterende fløyteskoler at denne fløyteskolen er blitt til. Som navnet på serien sier "Jeg spiller det jeg hører" er opplegget tenkt dithen at elevene skal få muligheten til å utvikle gehøret mest mulig.

Boken kan også brukes på den tradisjonelle måten, med at man lærer noter, rytmer og teori med å spille fra side til side. Men jeg vil sterkt anbefale at man prøver å bruke bokens metodikk slik den er tenkt, da får man best utbytte av rytmeøvelsene og eksemplene som er å finne på de innspilte lydeksemplene.

Musikk og opplevelse først, så teorien.

Morten Mortensen er utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Mortensen er aktiv som musiker og pedagog og har bred erfaring i undervisning fra musikkskoler. Han er timelærer ved Barratt Dues Musikkinstitutt, er aktiv som frilanser og medlem av ny-musikk ensemblet Orpheus.
Varenr.
JS1
EAN
9790661023067
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×