Elbassboka 1 + DVD Øivind Madsen

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 335,00
Øivind Madsen har spilt inn en DVD som følger med i boka! Du kan med andre ord spille med, høre og se hvordan bassen skal trakteres.

Du vil også finne mange kjente låter med veiledning til hvordan du skal spille dem. På CDen som er tilgjengelig på nett både for nedlast og streaming kan du med enkle grep selv velge om du vil høre bassen som er innspilt eller spille bassen selv.

Øivind Madsen har jobbet som frilansmusiker i mange år og har samlet noen av sine erfaringer i denne nye læreboka. Boka er beregnet for nybegynnere og inneholder normal notasjon og tabulatur.

Øvelsene er inndelt i forskjellige vanskelighetsgrader. De tar for seg en rekke stilarter som rock, reggae, soul, blues, country og latin.


Av kjente melodier inneholder boka:
Green Onions - Jones/Cropper/Steinberg/Jackson,
Heart of gold - Neil Young,
Mustang Sally - Bonny Rice,
One Love - Bob Marley,
Till the morning comes - Jonas Fjeld/Hugh Moffatt,
In the midnight hours - Picket/Cropper,
Honky Tonk Women - Jagger/Richards,
Hotel California - Henley/Frey/Felder,
Every breath you take - Sting

Fra forordet:
Dette undervisningsopplegget for el bass er lagt opp slik at du som nybegynner skal kunne komme raskt igang med praktisk bass spill, uten å måtte fordøye for mye musikkteori i startfasen. CD'en som følger boka er laget slik at du etter få timer vil kunne kjenne på følelsen av å spille bass i et orkester som det svinger av.

CD'en er laget slik at bassen er panorert til kun venstre kanal og resten av kompet er panorert til kun høyre kanal. Dette er fordi du skal kunne velge hvor mye bass du vil høre når du skal spille med. El-bassboka
Varenr.
9790661023340
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×