VIRVEL 1 - ELEVBOK LAGE THUNE MYRBERGET

Lager
På lager
Pris
kr 325,00
Virvel legger grunnlaget - og åpner mulighetene

Virvel er et helnorskt konsept, spesielt tilpasset undervisningen i skolekorps. Det er de første lærebøkene som retter seg både mot eleven, treneren/læreren, dirigenten og foreldrene.

Virvel er delt inn i 28 timer for hvert skoleår, hvor hver time tar for seg alle de nødvendige elementene en slagverker i skolekorps trenger å lære. Alle timer er illustrert med bilder. Lydsporene til boken finnes i dag på strømmetjenester som Spotify, Tidal, iTunes og Soundcloud. Du kan høre musikken på mobil, nettbrett eller datamaskin. Lydporene har øvelser til alle kapitlene.

Det som gjør Virvel spesielt egnet for skolekorps, er måten serien involverer både trener og foreldre på. I tillegg til oppgavene elevene får hver uke, har treneren sin egen bok, hvor det er forberedelser, eksempler og bakgrunnsmateriale for hver time.

Foreldrene får også et eget info-skriv, som gjør det lettere for familen å følge opp undervisningen hjemme.

I tillegg er Virvel det første norske undervisnings-konseptet som bruker internett som en aktiv del av undervisningen. På web-sidene til Virvel kan eleven gå inn og hente ut ekstra øvelser til hver time. Her ligger også film-klipp, som viser teknikker og eksempler som kan være vanskelige å illustrere med bilder eller ord. Det finnes flere lydklipp som kan brukes i øving. Trenger eleven blanke noteark kan også det lastes ned herfra.

På web-sidene ligger også ferdige plakater for egne slagverks-konserter, bilder fra konserter og tips fra Virvel-brukere over hele landet.
Varenr.
NMG8292369007
EAN
9788292369005
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×