VIRVEL 2 - ELEVBOK LAGE THUNE MYRBERGET

Lager
På lager
Pris
kr 325,00
VIRVEL 2 - ELEVBOK LAGE THUNE MYRBERGET
Innspillinger med samtlige øvelser i elevboken er tilgjengelig for strømming/nedlast hos Spotify, iTunes, Tidal og lignende tjenester.

Virvel 2 er en videreføring av suksessen Virvel 1, en ny og unik trommeskole, tilrettelagt for korps og kulturskoler. Den fortsetter arbeidet med god slagteknikk, godt samspill, notelesing og noteskriving.

I tillegg er det integrert opplæring på åtte nye slagverkinstrumenter samt muligheten for gehørbasert opplæring på melodisk slagverk. Virvel 2 inneholder et helt musikkår med målrettet pedagogisk progresjon hvor eleven lærer mer slagteknikk, åtte nye slagverkinstrumenter, improvisasjon og samspill, samt notelesing og skriving. Her finner eleven over 30 sider med øvelser for dynamikk, notetrening og slagteknikk samt en nykomponert marsj og trommemarsj. Boken er illustrert med humoristiske tegninger. Trenerbok med CD (kjøpes separat)

Lærerens egen bok for målrettet undervisning et helt skoleår! Hver time inneholder elevens øvelse (leksen), prima vista stykke, en duett, samt gehørspill for melodisk slagverk. Her er også timeplan, samt råd og vink for hvordan timen kan gjennomføres (didaktisk modell). Over 30 sider med øvelser for dynamikk, notetrening og teknikk. Her er masse originalt materiale for den erfarne pedagog og nyttige råd og vink for den mindre erfarne.

Digital musikk (Spotify, iTunes, Tidal, etc):
Du finner originalkomponert musikk i forskjellige stilarter som passer med øvelsene i elevboken, samt metronom i forskjellige tempo og taktarter. Til slutt kan eleven spille sammen med en nykomponert marsj og trommemarsj. Lydsporene gjør det gøy å øve!!

Foreldreinfo
Egne inspirasjonsskriv til foreldrene hvert halvår med nødvendig informasjon om hva barna vil lære, og hvordan øvingen legges best tilrette hjemme.

Egne nettsider med ekstraøvelser til hver time i elev/trenerbok, video av spilleteknikker på alle slaginstrumentene, flere duetter, maler for noteskriving, diskusjonsforum og masse mer.
Varenr.
NMG8292369023
EAN
9782923690230
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×